Skip to main content

/ DOKUMENTI

/ ZAŠTITA OSOBNIH PODATAKA

Izjava o davanju suglasnosti za obradu osobnih podataka

Molimo Vas da pozorno pročitate ovu Izjavu. Prihvaćanjem Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka potvrđujete da ste Izjavu pročitali i razumjeli te da dopuštate da Zagrebačko kazalište mladih, kao voditelj zbirke osobnih podataka i njezin korisnik, obrađuje Vaše osobne podatke i koristi se njima.

Ovim putem izričito izjavljujete da imate više od 18 godina i da zakonski možete pristati na obradu osobnih podataka, kako je to navedeno u Izjavi.

Zagrebačko kazalište mladih, kao voditelj zbirke osobnih podataka, obavještava Vas da su Vaši osobni podaci prikupljeni sa:

  •  obrasca za primanje biltena na službenoj internetskoj stranici: www.zekaem.hr
  •  obrasca za primanje biltena na ZKM-ovim stranicama na mrežama Facebook, Twitter i Instagram, kao i preko Aplikacije ZKM-a  za mobitele za iOS , Android i Windows phone platforme
  •  ispunjenih prijavnica za pretplatu na ulaznice ZKM-a i na karticu vjernosti te da će podaci biti obrađeni.

Posrijedi je dobrovoljno davanje podataka te Izjavu niste dužni prihvatiti, odnosno niste dužni unositi svoje osobne podatke u jedan od prijavnih obrazaca dostupnih na ovim internetskim stranicama ili prijavnici.

Prihvaćanjem Izjave i ustupanjem Vaših osobnih podataka unosom u prijavni obrazac smatra se da ste suglasni s njihovom obradom u marketinške svrhe (dostavljanje informacija, ponuda promidžbenih materijala o događanjima i/ili uslugama u Zagrebačkom kazalištu mladih, unapređivanje oglašivanja Zagrebačkog kazališta mladih i istraživanje tržišta). Obradi osobnih podataka u marketinške svrhe možete se u svako doba usprotiviti i opozvati dano dopuštenje.

Zagrebačko kazalište mladih će s Vašim će osobnim podacima postupati sukladno Općoj uredbi za zaštitu osobnih podataka i sukladno Zakonu o zaštiti osobnih podataka.

Napominjemo da možete u svako doba, u potpunosti ili djelomice, bez naknade i objašnjenja odustati od danog dopuštenja i zatražiti prestanak aktivnosti obrade Vaših osobnih podataka i marketinške aktivnosti usmjerene prema Vama te da imate pravo na ispravak Vaših osobnih podataka, pravo na brisanje/zaborav, pravo na ograničenje obrade te pravo na prigovor i na pritužbu nadzornom tijelu te da se da se radi ostvarivanja prava u vezi sa zaštitom osobnih podataka možete obratiti tajništvu Uprave ZKM-a na telefon 01 4874 575.

Opoziv dopuštenja možete podnijeti osobno u na prodajnim mjestima Zagrebačkog kazališta mladih (Teslina 7, 1000 Zagreb i Ilica 10, Zagreb / Odgovorna osoba: Snježana Abramović Milković, ravnateljica), poštom na adresu Teslina 7, 10 000 Zagreb, ili e-poštom na adresu: info@zekaem.hr.

Zagrebačko kazalište mladih štiti privatnost svojih klijenata i posjetitelja internetskih stranica, čuva povjerljivost Vaših osobnih podataka te omogućava pristup i priopćavanje osobnih podataka samo ovlaštenim osobama, a trećim osobama samo u slučajevima koji su izričito propisani zakonom. Voditelj zbirke Vaših osobnih podataka je Zagrebačko kazalište mladih, Teslina 7, 10000 Zagreb.

Odluka o imenovanju službenika za zaštitu osobnih podataka ovdje.